Time Attack Saxo

Hi guys, new chop from me. :D Did it for competiton on our PStuning forum. :P

Original:

copiademagnanimus345710.th.jpg

Chop:

updejt2.th.jpg

Thanks for the comments :D
7.00 (1 vote)
nice style :) just go better :-d
Thank you very much :D
WTF? Why can't I get some comments? <_< How could I get better without comments? :/
hej ortak... predpostvaljam da ti je ovo jedan od prvih full brusheva ? ovo mi deluje da ima jos DOSTA da se radi na njemu.. refleksije, highlights, shadows mnogo toga.. ovo nazad u photoshop i sredjuj :) :-d
Je, jedan od prvih. :D Hvala na komentaru :P Uff, ovo mi je sad prvi kao što rekoh full brush, pa ću na idućem čopu se potruditi maximalno. :D Hvala još jednom :D
nemoj na iducem :) ovaj odradi skroz kako treba jer si sasvim dobro poceo... ja upravo radim Mazdu 323 JDM Full brush (2. full brush otkako radim u photoshop) isto radim fazon kao i ti sa crnom :) veruj mi, odradi ovo skroz do kraja, ako trebaju neki saveti ili nesto ima nas na autemo-u pa pitaj slobodno :-d
Nemam volje trenutno radit na njemu, ali mogao bi već nešto sutra početi. :D Ak ti se da, pošalji mi wip u inbox pa ti komentiram ak te zanima, i ak ga nema već na autemu :D A čuj, neznam baš oće neko htjet pomoć jer vidim da se ljudima neda početničke radove komentirat :P Kolko radiš već u PS?
ma svi ti pomognu brate, samo trebas pitati :) sacu ti posaljem wip.
a u PS radim oko godinu dana tek :)
nice vork m8 realy nice style like it
7/10
Allex wrote:
ma svi ti pomognu brate, samo trebas pitati :) sacu ti posaljem wip.
a u PS radim oko godinu dana tek :)
allex je upravu svi ce ti vrlo rado pomoci pa cak i ja slobodno pitaj
ako hoces posalji mi mail za msn ili puno ime i prezime da te dodam na FB prekp PM :D :D

logo_copy.png

CLICK TO VISIT MY PROFILE
>>>FORUM SIGNATURE TUTORIAL>>>MY LATEST CHOP>>>
Back to top

Please login to post