Ford Fiesta Monster

Hi everyone, this is my last chop, I hope you like it :)
Uros Serbia
Base
2011fordfiesta.jpg
Chop
2011fordfiesta18.jpg
9.20 (5 votes)
ovako mi se cini kao dobar chop,ali mozes li dati full size sliku ? :)
nece trebati full size, video sam na tvom profilu, dobro si odradio auto, jedino mi se ne svida refleksija auta i coveka na betonu,malo mi je to ne realno za auto jer put deluje suvo za tako nesto a covekova refleksija ti je previse izduzena, malo ga smanji i tamo gde nema vode iseci refleksije da bude realnije :)
good chop mate :-d
Post edited September 14, 2011 at 04:59:09 AM by DopeCreation
This is awesome man, the detail in the artwork is class! :)
Allex wrote:
nece trebati full size, video sam na tvom profilu, dobro si odradio auto, jedino mi se ne svida refleksija auta i coveka na betonu,malo mi je to ne realno za auto jer put deluje suvo za tako nesto a covekova refleksija ti je previse izduzena, malo ga smanji i tamo gde nema vode iseci refleksije da bude realnije :)
Jos nisam usao u stos sa reflekcijama, ali ispravio sam ono sto si mi rekao, nadam se da je dobro, sledeci pu cu se bolje potruditi. Thanks for comment Allex :) :-d

2011fordfiesta19.jpg
can u pass me the BG m8
nice chop i like it a lot
10/10 :-d :-d :-d :-d

logo_copy.png

CLICK TO VISIT MY PROFILE
>>>FORUM SIGNATURE TUTORIAL>>>MY LATEST CHOP>>>
Uros Serbia wrote:
Allex wrote:
Jos nisam usao u stos sa reflekcijama, ali ispravio sam ono sto si mi rekao, nadam se da je dobro, sledeci pu cu se bolje potruditi. Thanks for comment Allex :) :-d

2011fordfiesta19.jpg
mnogo bolje i realnije :) samo nastavi da radis ovako i najbitnije ti je da ne zuris.. polako ima vremena :-d
Gr8 chop m8 :mrteeth: alot of work must have gone into positioning the vinyl - top job :-d
autemosig.png
Will_89 wrote:
Gr8 chop m8 :mrteeth: alot of work must have gone into positioning the vinyl - top job :-d
Thanks man :D
Awesome
126face.png
good job...i want to see the background
Back to top

Please login to post