Hyundai Coupe by Shtrky

Hi people, here is my latest chop, and I want your comments!! Be honest ,pls!

org.
bc23iub3wvvfpa1vj818.jpg

chop.
oggrhu27y7u5y16aj4.jpg
7.00 (1 vote)
To jos jedan Srbin :) rad nije los, al ne valja senka felne malo off, ostalo ok :) samo napred Good job man :)
spoiler zadnji ti je off, side vent deluje da je flat i tockovi su low res... mada iskreno cela ova ideja o nekom NFS ricer style autu mi se ne svidja bas al dobro..to je tvoj stil :)
Hvala na komentarima ljudi, gledacu da popravim sta ne valja. Poz xD
Boja presvijetla, nikako ne izgleda.. Prednji ti je kraj niži od ostatka auta, kad si farbao auto pofarbao si i farove i felne, izgleda nerealno i full čudno <_<

Za spojler i točkove su ti rekli i tako to, ubuduče samo opušteno, iće to bolje, moraaaa, moraaaaaa :mrteeth: :mrteeth: Pozzz :-d
not bad but maybe the front bumper is a little bit off
Renato wrote:
Boja presvijetla, nikako ne izgleda.. Prednji ti je kraj niži od ostatka auta, kad si farbao auto pofarbao si i farove i felne, izgleda nerealno i full čudno <_<

Za spojler i točkove su ti rekli i tako to, ubuduče samo opušteno, iće to bolje, moraaaa, moraaaaaa :mrteeth: :mrteeth: Pozzz :-d

Gde sam to prefarbao farove? Felne sam namerno farbao u boju auta.
Post edited September 25, 2011 at 05:56:54 AM by Shtrky
Hvala na savetima i komentarima svima. Thank you all for tips and comments.
Shtrky wrote:
Renato wrote:

Pa pogle boju farova, sigurno nisu takve u originalu?!
A oke ako jesi.
Renato wrote:
Shtrky wrote:
Renato wrote:

Pa pogle boju farova, sigurno nisu takve u originalu?!
A oke ako jesi.

Ma samo sam napravio krug oko sijalice da izglega kao angel eyes. Hvala u svakom slucaju na savetima, veliki pozdrav.
Back to top

Please login to post